Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Μαριλίλη Πιερρή - Dream Light Handmade Candles







H Mαριλίλη Πιερρή ασχολείται με την κατασκευή χειροποίητων κεριών εδώ και δέκα χρόνια. "Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε την αγάπη μας για το κερί και το φως, και να δημιουργήσουμε πολλές ευχάριστες φωτεινές στιγμές!", μας λέει η ίδια.


"Τον 18ο αιώνα o Γκέτε είχε πει: " Η καλύτερη ανακάλυψη θα ήταν κεριά που καίνε χωρίς να χρειάζονται καθάρισμα!", συνεχίζει μιλώντας μας για την  δουλειά της.


Η Dream Light δημιουργεί με αγάπη και μεράκι ένα μονοπάτι με πολύ-πολύ φως, φτιάχνοντας κεριά στα οποία αποτυπώνονται είτε μοναδικά σχέδια, είτε φωτογραφίες, κείμενα, λογότυπα, εικόνες και, κατόπιν συνεννόησης μπορείτε να αποκτήσετε κεριά με το προσωπικό σας στίγμα κάνοντας την δική σας παραγγελία. 

"Κάθε χρονιά που περνάει προσπαθούμε να ανακαλύπτουμε νέες πηγές έμπνευσης και να δημιουργούμε καινούρια, ξεχωριστά σχέδια, με κυρίαρχο μέλημά μας τη φωτεινότητα και τη διαύγεια", διευκρινίζει. 
"Από τα κεριά μας έχουμε την απαίτηση να είναι απολύτως χρηστικά, να μας χαρίζουν την συντροφιά τους, όποτε εμείς το επιθυμούμε, χωρίς να αλλοιώνονται. Έτσι, δημιουργήσαμε πριν από πολλά χρόνια τα «κούφια» κεριά ή αλλιώς «κουφωτά» με ιδιαίτερα σχέδια, στα οποία τοποθετήσαμε ειδικά ποτηράκια παραφίνης, κι έτσι εξασφαλίσαμε ασφάλεια στη χρήση και αντοχή στο χρόνο", μας εξηγεί χαρούμενη που επιβεβαίωσε τον Γκέτε με τον δικό της τρόπο.


Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Dream Light στα 6972929243 και  2102583794, στέλνοντας mail στο info@dreamlight.gr και στο προφίλ που διατηρεί στο facebook (http://www.facebook.com/pages/Dream-Light-Handmade-Candles/180399925378831) και θα την βρείτε ως το τέλος Δεκέμβρη στο parapera.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου